Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Jagten på den nye Obama er i gang.

Søndag den 20. januar markerer 10-året for Barack Obamas indsættelse som USA’s præsident nummer 44.

I den anledning har chefredaktør Anders Agner fået to håndfulde stærke bidragsydere til at skrive kapitler til bogen “Obama – Håbets Præsident”, som udkommer på Gyldendal den 17. januar.

I denne udgave af Morgen I Amerika ser Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen nærmere på, hvem der kan blive Obamas afløser i det Demokratiske parti – en jagt, der aldrig har været mere intens, end den er nu, med 2020-valgkampen for øje.

Du kan vinde en signeret udgave af “Obama – Håbets Præsident” ved at deltage i konkurrencen, der løber til søndag den 20. januar kl. 20.00 – lige her på vores Facebook-side:

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen