Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Da Obama kom til Danmark

Barack Obama gæstede fredag Kolding og SDU, hvor han optrådte for en skare af betalende gæster og studerende fra lokale skoler.

Morgen I Amerika var naturligvis med under det korte besøg og brugte anledningen til at analysere besøget, Obamas betydning for amerikansk politik samt at se nærmere på hans betydning for genrejsningen af det demokratiske parti.

Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen er de faste værter. Medvirkende er også Rufus Gifford, tidligere amerikansk ambassadør i Danmark samt forretningsmanden og Hummels topchef Christian Stadil.

Se også programmet, hvor Anders Agner udvalgte fem af de mange Obama-taler, der stadig inspirerer den dag i dag:

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen