Kongressen.com
Analyse Morgen I Amerika

Morgen I Amerika Special: Hvem vil udfordre Trump i 2020?

Hvem kan og hvem vil udfordre Donald Trump om to år?

Det kan måske virke lidt tidligt, at se på allerede – men når midtvejsvalget er slut, går præsidentvalgkampen defacto i gang, og for nogle af kandidaterne er løbet allerede begyndt. Derfor er det langt fra præmatur at sætte luppen over præsidentvalgkampen i 2020. Og det kunne kun ske ét sted: på Robie’s i Hooksett i New Hampshire.

Det er et historisk sted, med en helt særlig plads i fortællingen om præsidentvalgkampene. Siden engang i 1950’erne har Robie’s været stedet, hvor kandidaterne dukkede op så tidligt som muligt i valgkampen. New Hampshires status som den første delstat med primærvalg gør den til et yndet mål for alle håbefulde politikere med en præsident i maven.

Derfor var der ingen tvivl, da chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør var i USA i august måned; hvis der skulle laves en special udgave af Morgen I Amerika om valget i 2020, så skulle det optages på Robie’s.

Efter indtagelse af en solid portion morgenmad og med stærk kaffe i koppen, tog de et grundigt kig på feltet, der allerede nu er begyndt at tegne sig på begge sider af gangen.

Læs mere om Robie’s her.

Morgen I Amerika er produceret i samarbejde med Jyske Bank TV.

Læs også

Republikanernes playliste

Lasse Charley Pedersen

Delstaten berømt for gambling men overset på vigtige områder

Christian Damgaard Qvist

Det Republikanske Parti har forladt Bush og Reagan

Kaia Fallinge og Lasse Pedersen

Kampen Om Amerika – Sommerstatus Demokraterne

Kongressen

Californiens brande lægger hårdt pres på Kamala Harris

Kaia Fallinge og Lasse Pedersen

Er Republikanerne gået for langt?

Otto Lykketoft