Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika Special: Hvem vil udfordre Trump i 2020?

Hvem kan og hvem vil udfordre Donald Trump om to år?

Det kan måske virke lidt tidligt, at se på allerede – men når midtvejsvalget er slut, går præsidentvalgkampen defacto i gang, og for nogle af kandidaterne er løbet allerede begyndt. Derfor er det langt fra præmatur at sætte luppen over præsidentvalgkampen i 2020. Og det kunne kun ske ét sted: på Robie’s i Hooksett i New Hampshire.

Det er et historisk sted, med en helt særlig plads i fortællingen om præsidentvalgkampene. Siden engang i 1950’erne har Robie’s været stedet, hvor kandidaterne dukkede op så tidligt som muligt i valgkampen. New Hampshires status som den første delstat med primærvalg gør den til et yndet mål for alle håbefulde politikere med en præsident i maven.

Derfor var der ingen tvivl, da chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør var i USA i august måned; hvis der skulle laves en special udgave af Morgen I Amerika om valget i 2020, så skulle det optages på Robie’s.

Efter indtagelse af en solid portion morgenmad og med stærk kaffe i koppen, tog de et grundigt kig på feltet, der allerede nu er begyndt at tegne sig på begge sider af gangen.

Læs mere om Robie’s her.

Morgen I Amerika er produceret i samarbejde med Jyske Bank TV.

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen