Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“‘Ondskabens hotel’ ændrede min verden”

Havde det ikke været for Stephen King, var Kenneth Bøgh Andersen nok aldrig blevet forfatter, fortæller han i denne uges forfatter Q&A.

Havde det ikke været for Stephen King, var Kenneth Bøgh Andersen nok aldrig blevet forfatter, fortæller han i denne uges forfatter Q&A.

Kenneth Bøgh Andersen er én af Danmarks mest populære børne- og ungdomsforfattere og er aktuel med sit danske take på Halloween, Felix og Åmanden, som er udkommet på forlaget Gyldendal. Men den bogaktuelle forfatter var nok aldrig blevet forfatter, hvis ikke det havde været for en helt bestemt amerikansk forfatter, fortæller han til Kongressen.com i denne uges forfatter Q&A.

Hvilken amerikansk forfatter er din yndlingsforfatter?

"Stephen King. Som fan af gysergenren er der ingen over ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Interview

Bogaktuelle Katrine Marie Guldager har fundet stor inspiration hos Jonathan Franzen i sit forfatterskab. Men hvad er det så lige, amerikaneren fra Illinois kan?

Interview

Stephen Kings enorme bogproduktion er ikke bare misundelsesværdig. Den er også intimiderende, siger bogaktuelle Mikkel Birkegaard.

Interview

Elegant og livsramt, storrygende og coladrikkende - og så havde hun regnet dig ud for længst. Sådan beskriver bogaktuelle Lotte Garbers Joan Didions forfatterskab.

Copyright © 2021 Kongressen