Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“‘Ondskabens hotel’ ændrede min verden”

Havde det ikke været for Stephen King, var Kenneth Bøgh Andersen nok aldrig blevet forfatter, fortæller han i denne uges forfatter Q&A.

Havde det ikke været for Stephen King, var Kenneth Bøgh Andersen nok aldrig blevet forfatter, fortæller han i denne uges forfatter Q&A.

Kenneth Bøgh Andersen er én af Danmarks mest populære børne- og ungdomsforfattere og er aktuel med sit danske take på Halloween, Felix og Åmanden, som er udkommet på forlaget Gyldendal. Men den bogaktuelle forfatter var nok aldrig blevet forfatter, hvis ikke det havde været for en helt bestemt amerikansk forfatter, fortæller han til Kongressen.com i denne uges forfatter Q&A.

Hvilken amerikansk forfatter er din yndlingsforfatter?

"Stephen King. Som fan af gysergenren er der ingen over ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Inden Sara Ejersbo skulle starte på litteraturvidenskab, hev hun William Faulkner ned fra boghylden. Det skulle vise sig at blive skelsættende for den bogaktuelle...

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Interview

Uden John Irving var bogaktuelle Anne-Sophie Lunding-Sørensen måske aldrig blevet forfatter, erindrer hun om et særligt møde med amerikaneren.

Interview

Selvom Niels Bo Poulsen skriver faglitteratur, henter han stadig masser af inspiration fra favorit forfatteren fra USA.

Copyright © 2021 Kongressen