Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Petraeus i fokus den 5. marts

Udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrichs bog ‘I Nationens Tjeneste’ fik en flot modtagelse, da den udkom kort før jul. Den 5. marts har du mulighed for at lære endnu mere om manden, bogen handler om, nemlig general David Petraeus. Det er ganske gratis for alle at deltage, men kræver tilmelding.

Han er en af sin generations største militære personligheder. Han er manden, hvis fald fra både opsigtsvækkende, kontroversielt og skandaleombrust. Og så er han manden, der stadig figurerer på diverse shortlists, når spekulationerne om eksempelvis udenrigsminister Rex Tillersons mulige afløser en dag skal findes, med jævne mellemrum blusser op.
Manden der er tale om, er selvfølgelig general David H. Petraeus, der muligvis ikke er lige så ofte i rampelyset, som han var det for blot ganske få år siden, men som meget hurtigt kan komme det igen.

Tilbage i midten af december sidste år udkom bogen ‘I Nationens Tjeneste’. En bog, skrevet af udenrigsredaktør her på Kongressen.com, Philip Chr. Ulrich om netop general Petraeus. Bogen fik fortjent en flot modtagelse og var med til at vise, at der stadig er rigtig god grund til at holde øje med den tidligere CIA-chef.

Den 5. marts har du nu muligheden for at lære endnu mere om Petraeus, når Det Krigsvidenskabelige Selskab, i samarbejde med Udenrigspolitisk Selskab, inviterer til foredrag om Petraeus og hans tid. Manden på scenen, er manden bag værket, nemlig Philip Chr. Ulrich.

Arrangementet finder sted på Svanemøllens Kaserne og er gratis for alle at deltage i.
Det kræver imidlertid tilmelding, hvilket sker via linket her:
Tilmeld dig her

Du kan købe bogen her

Vi glæder os til at se jer alle sammen til et spændende arrangement om general Petraeus!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen