Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Podcast: De fem største taler fra fem af de største præsidenter

Denne podcast er optaget live on tape på trappen ved Lincoln Memorial i Washington D.C.

Det er næsten en umulig opgave, men chefredaktør Anders Agner tog alligevel i mod opfordringen fra tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen.

På flyveturen på vej mod USA i slutningen af oktober 2018, hvor d’herrer var på vej til Washington D.C. for at tage temperaturen på det forestående midtvejsvalg, faldt snakken på store præsidentielle taler. Hvem har egentlig holdt den største og mest signifikante? Diskussionen gik frem og tilbage og til sidst blev de enige om, at det måtte de lave en podcast omkring. Så det gjorde de.

En småkold aften satte de sig på trapperne foran den smukke Lincoln-statue med udsigt ned over hovedstadens mange monumenter – og så talte de om taler.

Hør, hvilke fem præsidenter og fem taler Anders Agner mener må rangere som de største nogensinde i podcasten herover. Du kan også høre dem i iTunes, hvor du kan abonnere på alle vores podcasts – det gør du lige her:

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen