Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Grøn eksport

Rambøll får vokseværk i USA

Hvordan lander man en opgave til over 100 mio. kr. i USA, og bruger den til at vokse kommercielt? Det fortæller Rambølls Søren Hvilshøj.

Hvordan lander man en opgave til over 100 mio. kr. i USA, og bruger den til at vokse kommercielt? Det fortæller Rambølls Søren Hvilshøj.

En befolkning i vækst, en enorm vandslugende landbrugsproduktion og tørker forværret af klimaforandringerne. Den trio er en giftig kombination for Californien.

Vandreservoirerne, som forsyner USA’s mest folkerige stat og verdens 5. største økonomi med drikkevand, er ved at være faretruende tomme mange steder. 

På den baggrund landede et dansk konsortium med Rambøll i spidsen tidligere på året en aftale om at kortlægge grundvandsforholdene i Californien. Opgaven vil tage op til fem år til en samlet pris på over 100 mio. kr.

Lokale kontorer og partnere var afgørende for sejr
Men hvordan lykkes man med at lande så omfattende og kritisk vigtigt projekt som dansk virksomhed? Og hvordan vil Rambøll bruge sin nye viden om grundvandet i Californien kommercielt?

Det fortalte Søren Hvilshøj, Global Division Director, Rambøll Water Resources, om på Danish Export Associations eksportkonference tidligere på måneden. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen