Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Repræsentanternes Hus: Demokraterne har brug for et mirakel

Der skal noget nær et mirakel til, for at Demokraterne skal fastholde flertallet i Repræsentanternes Hus efter midtvejsvalget.

Der skal noget nær et mirakel til, for at Demokraterne skal fastholde flertallet i Repræsentanternes Hus efter midtvejsvalget.

Alle 435 medlemmer af Repræsentanternes Hus er på genvalg til midtvejsvalget. Status før valghandlingen er, at Demokraterne sidder på flertallet med 220 kongresmedlemmer mod Republikanernes 212, mens yderligere tre pladser er ledige. Men det vil kræve noget nær et mirakel, hvis det spinkle flertal skal fortsætte på den anden side af den 8. november. I hvert fald hvis man spørger meningsmålingerne. RealClearPolitics har nemlig Republikanerne til at vinde 227 af kongresdistrikterne, mens Demokra...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

Presset på at få lystløgneren George Santos til at trække sig som kongresmedlem vokser og vokser.

Politisk analyse

Kevin McCarthy måtte gennem ild og vand for at sikre sig formandskabet i Huset. Og det skyldes navnlig én person: Matt Gaetz.

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Copyright © 2021 Kongressen