Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Seminar om “Velkommen Til Trumps Verden”

Med udgangspunkt i hans nye bog ”Velkommen Til Trumps Verden” holder udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrich oplæg ved et seminar arrangeret af Atlantsammenslutningen den 14. september på Svanemøllens Kaserne.

På baggrund af udgivelsen af ”Velkommen Til Trumps Verden” arrangerer Atlantsammenslutningen et seminar den 14. september på Svanemøllens Kaserne.

Under valgkampen i 2016 lovede Donald Trump, at ”uforudsigelighed” ville være et grundlæggende træk for hans udenrigspolitik. Det har han holdt fast i.

Philip Chr. Ulrich udenrigsredaktør på Kongressen.com diskuterer præsident Trumps udenrigspolitik.

Præsidenten har lige lanceret en ny Afghanistan-strategi, og har været igennem en krise med Nordkorea.

I sin nye bog “Velkommen til Trumps Verden” udleder og forklarer Philip Chr. Ulrich nogle grundlæggende karakteristika ved Donald Trumps udenrigspolitik, og viser hvordan disse bryder med amerikansk udenrigspolitik siden 1945. Dette vil Philip Chr. Ulrich diskutere på seminaret.

Tid: 14. september kl. 15.30-17.00
Sted: Svanemøllens Kaserne, bygning 75
Tilmelding: senest 13. september på tilmelding@atlant.dk

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen