Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Ingen kan fortælle historier som Springsteen”

Kongressen.com er tilbage med en forfatter-Q&A. Denne uge med bogaktuelle forfatter og journalist Tommy Heisz.

Kongressen.com er tilbage med en forfatter-Q&A. Denne uge med bogaktuelle forfatter og journalist Tommy Heisz.

Den anmelderroste forfatter og journalist Tommy Heisz er aktuel med bogen Blod under halvmånen - Europas glemte krig, som er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof. Her dykker Heisz ned i den dramatiske optakt til 1. Verdenskrig ved at zoome ind på begivenhederne på Balkan i 1912-1913, hvor krigen allerede raserede for fuld kraft.

Kongressen.com har i den forbindelse spurgt forfatteren indtil, hvem hans yndlings amerikanske forfatter er, og hvordan denne har påvirket Heisz' forfatterskab....

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Interview

Bogaktuelle Katrine Marie Guldager har fundet stor inspiration hos Jonathan Franzen i sit forfatterskab. Men hvad er det så lige, amerikaneren fra Illinois kan?

Interview

Stephen Kings enorme bogproduktion er ikke bare misundelsesværdig. Den er også intimiderende, siger bogaktuelle Mikkel Birkegaard.

Interview

Elegant og livsramt, storrygende og coladrikkende - og så havde hun regnet dig ud for længst. Sådan beskriver bogaktuelle Lotte Garbers Joan Didions forfatterskab.

Copyright © 2021 Kongressen