Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Staten, hvor det er forbudt med alkohol i slik

Serien som de mest bemærkelsesværdige love i de forskellige delstater fortsætter, og turen er nu kommet til South Dakota.

Serien som de mest bemærkelsesværdige love i de forskellige delstater fortsætter, og turen er nu kommet til South Dakota.

Sommerferien er godt i gang, og mange danskere bruger ferien på at udforske verden, heriblandt USA. Mens mange besøger solbeskinnede Californien og Florida, vil denne artikel fokusere på South Dakota, som er den af de stater, færrest turister årligt besøger. Ifølge tal fra rejsemagasinet Far and Wide er staten den sjette mindst besøgte med 14,5 millioner turister årligt, kun overgået af Vermont, Montana, Delaware, Wyoming og Alaska, som er mindre populære blandt de rejselystne.

Hvis man besø...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Feature

USA's involvering i Anden Verdenskrig forhindrede idéen om at oprette staten Absaroka.

Premium

Velkommen til staten med et så fantastisk bjerglandskab, at Mount Rushmores fire storslåede granithovedet selvfølgelig skulle ligge her.

Copyright © 2021 Kongressen