Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Staten med den danske billedhugger

Velkommen til staten med et så fantastisk bjerglandskab, at Mount Rushmores fire storslåede granithovedet selvfølgelig skulle ligge her.

Velkommen til staten med et så fantastisk bjerglandskab, at Mount Rushmores fire storslåede granithovedet selvfølgelig skulle ligge her.

Selvom South Dakota er en af de stater med færrest indbyggere pr. kvadratkilometer, bliver Highway 244 i Keystone alligevel brugt af flere millioner mennesker hvert år. Det er nemlig på denne vej, man finder den ikoniske Mount Rushmore. Formelt navngivet ‘United States Presidential Memorial’ markerer de 18 meter høje skulpturer USA’s første 150 år. Her kan man se fire af de mest hæderkronede præsidenter; George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt & Abraham Lincoln. Det er en af...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Feature

USA's involvering i Anden Verdenskrig forhindrede idéen om at oprette staten Absaroka.

Feature

Serien som de mest bemærkelsesværdige love i de forskellige delstater fortsætter, og turen er nu kommet til South Dakota.

Copyright © 2021 Kongressen