Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Status på guvernørvalgene: Valgbenægteren Lake taber i Arizona

Demokraterne går frem på landsplan i forhold til antal guvernørposter. Det står nu klart, efter de sidste guvernørvalg er kaldt.

Demokraterne går frem på landsplan i forhold til antal guvernørposter. Det står nu klart, efter de sidste guvernørvalg er kaldt.

Efter knap en uges optælling står det nu klart, at borgerne i delstaten Arizona har valgt demokraten Katie Hobbs som ny guvernør. Dermed skriver den kontroversielle valgbenægter, MAGA-republikaneren Kari Lake, som tabte med knap et enkelt procentpoint, sig ind i en lang række af valgbenægtere, der må se sig slået til dette års midtvejsvalg.

Således tabte valgbenægteren Doug Mastriano også med et brag til demokraten Josh Shapiro i kampen om guvernørposten i Pennsylvania, mens Ron DeSantis - ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Copyright © 2021 Kongressen