Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Status på Senatet: Demokraterne bevarer flertal

Demokraterne har sikret sig flertal i Senatet. Det står nu klart, efter vinderne af senatsvalgene i Nevada og Arizona er fundet.

Demokraterne har sikret sig flertal i Senatet. Det står nu klart, efter vinderne af senatsvalgene i Nevada og Arizona er fundet.

Med resultaterne fra senatsvalgene i Nevada og Arizona nu kaldt til demokratisk side står det klart, at Demokraterne bevarer deres flertal i Senatet. Det altså på trods af, at vi stadig ikke kender udfaldet af senatsvalget i Georgia, der skal ud i en anden valgrunde.

Resultaterne fra midtvejsvalgets senatsdueller begyndte ellers at rulle ind onsdag morgen dansk tid. Omkring klokken 07 annoncerede CNN således, at demokraten John Fetterman vandt i svingstaten Pennsylvania over Mehmet Oz og de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Copyright © 2021 Kongressen