Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Stephen King er meget mere end bare gys”

Stephen Kings enorme bogproduktion er ikke bare misundelsesværdig. Den er også intimiderende, siger bogaktuelle Mikkel Birkegaard.

Femten år efter verdenssuccesen Libri di Luca er forfatteren Mikkel Birkegaard vendt tilbage med en udspekuleret krimi, der har titlen Efterfølgeren. Bogen er udkommet på forlaget Alpha, og her fører Birkegaard nærmere betegnet læseren ind i litteraturens labyrintiske gange i en granskning af, hvad der mon gemmer sig inde i dem. Kongressen.com har i den forbindelse taget en snak med forfatteren om amerikansk litteratur.

Hvilken amerikansk forfatter er din yndlingsforfatter?

"Det kunne væ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Interview

Bogaktuelle Katrine Marie Guldager har fundet stor inspiration hos Jonathan Franzen i sit forfatterskab. Men hvad er det så lige, amerikaneren fra Illinois kan?

Interview

Elegant og livsramt, storrygende og coladrikkende - og så havde hun regnet dig ud for længst. Sådan beskriver bogaktuelle Lotte Garbers Joan Didions forfatterskab.

Interview

Den amerikanske forfatter Philip Roth er ganske enkelt en eminent fortæller, mener bogaktuelle Britt Tippins.

Copyright © 2021 Kongressen