Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Stephen King er meget mere end bare gys”

Stephen Kings enorme bogproduktion er ikke bare misundelsesværdig. Den er også intimiderende, siger bogaktuelle Mikkel Birkegaard.

Femten år efter verdenssuccesen Libri di Luca er forfatteren Mikkel Birkegaard vendt tilbage med en udspekuleret krimi, der har titlen Efterfølgeren. Bogen er udkommet på forlaget Alpha, og her fører Birkegaard nærmere betegnet læseren ind i litteraturens labyrintiske gange i en granskning af, hvad der mon gemmer sig inde i dem. Kongressen.com har i den forbindelse taget en snak med forfatteren om amerikansk litteratur.

Hvilken amerikansk forfatter er din yndlingsforfatter?

"Det kunne væ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Inden Sara Ejersbo skulle starte på litteraturvidenskab, hev hun William Faulkner ned fra boghylden. Det skulle vise sig at blive skelsættende for den bogaktuelle...

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Interview

Uden John Irving var bogaktuelle Anne-Sophie Lunding-Sørensen måske aldrig blevet forfatter, erindrer hun om et særligt møde med amerikaneren.

Interview

Selvom Niels Bo Poulsen skriver faglitteratur, henter han stadig masser af inspiration fra favorit forfatteren fra USA.

Copyright © 2021 Kongressen