Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Tag med på studietur til Washington DC 3.-9. november

Program, studietur Washington, det amerikanske præsidentvalg november 2016Kongressen.com og Ingemann & Co. har i fællesskab arrangeret en stor studietur til Washington DC i forbindelse med præsidentvalget. Tilmeldingen er åben nu.

USA står foran et af de mest afgørende valg i nyere tid. Bliver det Hillary Clinton eller Donald Trump?
Bølgerne går allerede nu højt og grøfterne er gravet dybere end tidligere rundt om i samtlige 50 delstater, og i Washington DC. Men hvilke konsekvenser får præsidentvalget, både for USA, for os i Danmark og resten af verden?

Alt dette og meget mere kan du få svaret på, når Anders Agner, stifter af Kongressen.com, og Christian Ingemann, stifter af public affairs-bureauet Ingemann & Co. inviterer dig med på studietur til Washington DC i forbindelse med præsidentvalget og valget til Kongressens to kamre, Repræsentanternes Hus og Senatet.

På denne helt unikke tur vil du ikke bare få formidlet amerikansk politik og økonomi af nogle af landets dygtigste folk. Du får samtidig muligheden for at komme helt tæt på begivenhederne og møde centrale amerikanske aktører i både det politiske miljø, på kampagnebureauerne, i mediekredse og fra tænketankene.

Hvad bliver dit udbytte af turen?
Studieturen giver en enestående mulighed for at komme bag facaden i amerikansk politik og forstå dynamikkerne i en præsidentvalgkamp, og de konsekvenser udfaldet får for resten af verdenen når verdens største økonomi, og reelt eneste supermagt, har valgt ny leder.

Mange emner vil komme i spil når en ny præsident flytter ind i Det Hvide Hus, herunder sikkerhedspolitik, frihandelsaftaler, forholdet til Europa (herunder Danmark), terrorbekæmpelse og revitalisering af USA’s globale militære rolle.

Det er med andre ord turen, der klæder dig på til at forstå det amerikanske valg 2016, og ikke mindst konsekvenserne af det valg, amerikanerne træffer den 8. november, og betydningen for verdenen, EU og Danmark.

Samtidig lærer du om de seneste kampagnemetoder, herunder brugen af SoMe, optimering af modtagerorienterede budskaber, systematisk målgruppebearbejdning, som kun amerikanerne kan gøre det – og meget mere.

Prisen for turen er 28.750 (plus moms) per person.

For yderligere information og tilmelding kontakt:
Anders Agner Pedersen, redaktør, Kongressen.com på anders@kongressen.com
Christian Ingemann, ejer, Ingemann & Co på ingemann.co@c.dk

Download programmet her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen