Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Tom Perez: ’Med Hillary handler det om ’os’, ikke om ’mig’

Tom Perez var længe i spil som Hillary Clintons vicepræsidentkandidat. Det blev han som bekendt ikke, men det ændrer ikke på hans støtte til Clinton. Hillary vil sørge for, at Amerika er for alle, ikke kun de få, fortæller Obamas beskæftigelsesminister i dette interview med Kongressen.com

PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA: I løbet af de forgangne måneder er Tom Perez’ navn blev nævnt som et af de mest seriøse bud på Hillary Clintons vicepræsidentkandidat. Det blev han som bekendt ikke. Men det ændrer ikke på, at Perez, der til daglig er beskæftigelsesminister i præsident Obamas regering, fortsat vil arbejde hårdt for at hjælpe med at sikre Clinton sejren til november.
Perez er en ombejlet herre på konventet i Philadelphia, men havde alligevel tid til at svare på et par hurtige spørgsmål, da Kongressen.com mødte ham foran konventsalen.

Du kender Hillary Clinton godt, har støttet hende offentligt og ført valgkamp både med hende og for hende. Hvilke type præsident tror du, at hun vil være, hvis hun bliver valgt?
“Hun er utrolig kvalificeret. Det er helt centralt. Hendes værdier, hendes erfaring, hendes passion for at hjælpe andre, hendes dedikation til at sørge for, at det hele tiden handler om ´os´ og ikke om ´mig´. Det er Hillary i en nøddeskal. I et så fantastisk demokrati som det amerikanske, er det vigtigt for alle landets borgere at se, at der ikke findes noget glasloft længere. Nu har vi haft 44 bemærkelsesværdige mænd som præsident. Nu er det tid til, at vi vælger en kvinde.”

Du har arbejder til daglig med arbejdsmarkedspolitik som beskæftigelsesminister i præsident Obamas regering. Hvad er dine forventninger til Hillary Clintons linje på det område?
“Hun vil sørge for, at Amerika virker for alle og ikke kun for de få.”

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen