Kongressen.com
Nyheder Perspektiv

Underwoods undergang

I dag udløses spændingen for de mange millioner fans af House Of Cards, når 3. Sæson frigives. Det helt store spørgsmål er om vi i denne sæson bliver vidner til Frank Underwoods undergang

Sjældent har en ny sæson af en serie været ventet med så meget spænding, som 3. Sæson af House Of Cards. For efter Frank Underwood og hans kone, Claire, havde taget endnu et skridt op af magtens stige i slutningen af 2. Sæson, er det store spørgsmål nu: Slipper The Underwoods godt fra det hele til sidst eller bliver 3. Sæson den, hvor vi omsider ser Underwoods undergang?
Både herhjemme og i USA har den nye sæson. Ikke at Washington D.C. har været plastret til med plakater for serien de seneste dage, men når man har talt med folk i byen, glæder de sig til at følge endnu en omgang hæsblæsende Underwood drama.
Herhjemme har serien fået et ekstra forventningsniveau, da det kom frem, at altid fremragende Lars Mikkelsen spiller en central rolle i den nye sæson.
Hvordan det hele ender og om 3. Sæson bliver undergangen for The Underwoods, bliver vi alle sammen klogere på hen over weekenden. For mon ikke, Netflix streamingen kommer til at køre på højtryk rundh om i mange stuer, både i Danmark, USA og resten af verden de næste dage.
For efter et års ventetid er Frank Underwood tilbage. Stadig drevet af magtbegær og hævntørst ud fra mantraet: Hunt Or Be Hunted!

Læs også

Den gordiske knude i Washington D.C.

Morten Tastum

Et historisk splittet USA leder efter en fællesnævner

Kongressen

Ny bog: “Præsidenter – fra Washington til Trump” på gaden nu

Kongressen

Hvor går stemmerne hen, hvis favoritten fejler?

Kongressen

Kongressen.com, DUS og Litteraturhuset inviterer til Roosevelt-event 13. marts

Kongressen

Sanders har sat sig tungt på Californien

Morten Tastum