Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

“Velkommen Til Trumps Verden” på gaden nu

Hen over efteråret vil Kongressen.com komme med en række udgivelser om aktuelle emner. Første udgivelse hedder “Velkommen til Trumps Verden” og handler om Donald Trumps udenrigspolitik, og er skrevet af udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrich.

Under valgkampen i 2016 lovede Donald Trump, at ”uforudsigelighed” ville være et grundlæggende træk for hans udenrigspolitik, hvis han vandt valget. Efterfølgende er præsidenten kommet med mange forskellige udmeldinger om udenrigs- og sikkerhedspolitik. I den nye bog “Velkommen til Trumps Verden” udleder og forklarer Philip Chr. Ulrich nogle grundlæggende karakteristika ved Donald Trumps udenrigspolitik, og viser hvordan disse bryder med amerikansk udenrigspolitik siden 1945.

I bogen analyserer Philip Chr. Ulrich, hvad der karakteriserer Trumps udenrigspolitik og sætter det efterfølgende i en teoretisk ramme. Bogen sluttes med uddrag af centrale taler af Donald Trump, som viser hans udenrigspolitiske tankegang.

Bogen er derfor velegnet både til folk med en interesse for amerikansk politik, og til undervisningen i international politik i gymnasiet og folkeskolens ældste klasser.

Vi håber I vil tage godt imod det nye format.

E-bogen kan købes her, og indenfor få dage vil bogen være tilgængelig i print-on-demand.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen