Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Video: Tre amerikanske eksperters bud på midtvejsvalget

Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen var, forud for midtvejsvalget, en tur i Washington DC, hvor de interviewede flere fremtrædende eksperter med stærk indsigt i amerikansk politik.

Få de tre eksperters bud på, hvordan midtvejsvalget kan ende med at svinge og hvilken indflydelse det vil få, på amerikansk politik fremover.

De tre eksperter er:
– James Thurber; professor på American University i kongres og præsidentiel politik, tidligere rådgiver for flere kongresmedlemmer samt for præsident Barack Obama (videointerview foroven)
– Carl Cannon; chefredaktør for RealClearPolitics, samarbejdspartner med Kongressen.com. En af USA’s mest respekterede politiske analytikere og ophavsmand til flere populære bøger om amerikansk politik.

– Ken Vogel; journalist på New York Times i Washington DC med fokus på penge i politik og lobbyisme, hvilket han har skrevet flere velsolgte bøger omkring.

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen