Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

20 danske startups tager turen til New York

I et turboforløb på fem måneder får 20 udvalgte startups inspiration til at udvikle deres forretning - og måske slå sig ned i USA. 

20 danske startup-virksomheder er blevet udvalgt til et program for iværksættere med internationalt potentiale, som blandt andre Trade Council i New York står bag med støtte fra Industriens Fond. 

Formålet er at hjælpe startups med at accelerere deres forretning, skabe netværk og tiltrække investorer både i og uden for Danmark. Det inkluderer et markedsbesøg i New York.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen