Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

20 danske startups tager turen til New York

I et turboforløb på fem måneder får 20 udvalgte startups inspiration til at udvikle deres forretning - og måske slå sig ned i USA. 

20 danske startup-virksomheder er blevet udvalgt til et program for iværksættere med internationalt potentiale, som blandt andre Trade Council i New York står bag med støtte fra Industriens Fond. 

Formålet er at hjælpe startups med at accelerere deres forretning, skabe netværk og tiltrække investorer både i og uden for Danmark. Det inkluderer et markedsbesøg i New York.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen