Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

3Shape har “skyhøje ambitioner” i USA med ny investor

Kapitalfonden EQT har købt sig ind i 3Shape for at forløse selskabets globale potentiale, der specielt er stort i USA.

Kapitalfonden EQT har købt sig ind i 3Shape for at forløse selskabets globale potentiale, der specielt er stort i USA.

Med en anslået værdi på omkring 22 mia. kr., løber det op i fire mia. kr. at købe 20 pct. af 3Shape, som kapitalfonden EQT netop har gjort. 

Det sker for næsen af tunge investorer som Novo Holdings og Kirki, der er Lego-familiens investeringsselskab, ifølge Børsen

Ejerne af 3Shape, der udvikler og producerer 3D-scannere til tandlæger, udtaler sig ikke til medierne, men i en pressemeddelelse udtrykker 3Shapes CEO Jakob Just-Bomholt glæde over den nye minoritetsejer.  

“EQT vil uden tvivl kunne bidrage med både viden og erfaring i relation til 3Shapes fortsatte vækstrejse. Vores ambitioner er skyhøje,” siger han. 

3Shapes 3D-scannere laver mere end en millioner scanninger på patienter om måneden, som det er i dag, og det tal skal øges markant fremadrettet, lyder det i meddelelsen. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen