Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Opinion

7 af de bedste amerikanske business-podcasts

Erhvervsskandaler, grønne muligheder og skæve vinkler på arbejdslivet er på dagsordenen i de bedste amerikanske business-podcasts.

Erhvervsskandaler, grønne muligheder og skæve vinkler på arbejdslivet er på dagsordenen i de bedste amerikanske business-podcasts.

I USA er alting lidt vildere. Det gælder også for podcastmarkedet, der boomer og byder på et væld af interessante vinkler på erhvervslivet. Vi har udvalgt syv af de bedste her. 

After Hours 

At lytte til After Hours, der udgives af Harvard Business Review, er som at sidde med ved et bord, hvor samtalepartnerne er både vidende, reflekterede og sjove. Det gælder både diskussioner af, hvorfor de grimme Crocs-sko er en forretningssucces, som andre brands kan lære af, om Apple har peaket, og hvordan man bliver god til at lave mad, når man ikke er en ørn i et køkken. Værterne er Harvard professorerne Youngme Moon, Felix Oberholzer-Gee og Mihir Desai. Se hvor du kan lytte til podcasten her.

Bad Bets

Hvordan kunne energiselskabet Enron gå fra at være en af de mest respekterede og værdifulde selskaber i 90erne til at kollapse fuldstændig med selvmord og fængslinger blandt nogle af topcheferne? Det eksempel på “epic corporate fraud” ser de to journalister, som oprullede skandalen for Wall Street Journal, nærmere på i podcastserien Bad Bets. Hele sæsonen på otte afsnit er udgivet og kommende sæsoner sætter fokus på andre episke erhvervsskandaler. Læs mere og lyt med her.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen