Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

AmCham om de største udfordringer for danske virksomheder i USA

Der er fortsat bremseklodser for danske virksomheders vækst i USA, selvom rejserestriktionerne er hævet, lyder det fra ledelsen i AmCham. 

Der er fortsat bremseklodser for danske virksomheders vækst i USA, selvom rejserestriktionerne er hævet, lyder det fra ledelsen i AmCham. 

Over for den amerikanske ambassade på Østerbro, finder man Det Amerikanske Handelskammer i Danmark. Fra tagterrassen er der ikke alene udsigt over ambassadekvarteret, men også over en stor del af København. 

I de seneste 20 år har Stephen Brugger ledet handelskammeret, som for fire år siden fusionerede med Danish-American Business Forum, ledet af Einar Dyrhauge. Han blev i den forbindelse deputy director i AmCham. 

Selvom eksporten til USA aldrig har været større og Bidens infrastrukturpakke og grønne tiltag falder i god jord hos AmCham-ledelsen, er der områder, som de mener, at den amerikanske administration bør sætte ind overfor. 

Mysterium at amerikansk ambassadør i Danmark ikke er udnævnt
Første punkt har at gøre med ambassaden på den anden side af vejen. 

“Vi skal være heldige, hvis der kommer en amerikansk ambassadør i Danmark før jul. Så den kommende ambassadør får max tre fulde år på posten,” siger Stephen Brugger. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen