Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Grøn eksport

Bæredygtighed bliver konkurrencefordel i USA

Regulering og forbrugerkrav vil gøre bæredygtighed til en konkurrencefordel også i USA, mener ekspert. Se hans 3 tip til at måle virksomheder på bæredygtighed.

Regulering og forbrugerkrav vil gøre bæredygtighed til en konkurrencefordel også i USA, mener ekspert. Se hans 3 tip til at måle virksomheder på bæredygtighed.

Armbevægelserne er store på det igangværende klimatopmøde, COP 26, i Glasgow.

90 store virksomheder er gået sammen om at opfordre til en form for global CO2-skat, hvilket mange anser for urealistisk. Ni af Mærsks store kunder kræver CO2-neutral skibsfart i 2040, hvilket eksperter heller ikke mener er muligt at indfri. 

Når vejen til virksomhedernes bæredygtighedsløfter er så uvis, hvor alvorligt kan man så tage dem?

“Jeg er meget sjældent bekymret for ambitiøse målsætninger. De har en tendens til at blive opfyldt. Det er meget værre at sætte ambitiøse mål, som gør, at virksomheden ikke rykker nok," siger Esben Lanthén, ledende partner i konsulentvirksomheden Nordic Sustainability.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen