Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Bestseller og Kirkbi investerer i bæredygtighed i USA

Et amerikansk selskab der kan genanvende polyester får kapital fra Anders Holch Povlsens samt Lego-familiens investeringsselskaber.

Et amerikansk selskab der kan genanvende polyester får kapital fra Anders Holch Povlsens samt Lego-familiens investeringsselskaber.

Bæredygtighed er en megatrend, der ifølge flere eksperter kan øge dansk eksport til USA. Men de grønne ideer kan også komme fra USA til Danmark.

Det er en ny investering i selskabet Ambercycle et eksempel på. Det specialiserer sig i at genanvende polyester, og det har tiltrukket kapital fra Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsens investeringsselskab med fokus på bæredygtig mode, Invest FWD, samt fra Kirkbi, der er Lego-familiens investeringsselskab.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen