Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Grøn eksport

Biden vil gøre den føderale regering klimaneutral

Den føderale regering er ikke en stor kunde hos danske virksomheder, men Bidens nye grønne krav er et vigtigt signal, vurderer DI’s USA-chef.

Den føderale regering er ikke en stor kunde hos danske virksomheder, men Bidens nye grønne krav er et vigtigt signal, vurderer DI's USA-chef.

Præsident Biden offentliggjorde onsdag nye krav til den føderale regerings indkøb, bygninger og køretøjer, som fremover skal bidrage til målet om CO2-neutralitet. 

Over 4.000 mia. kr. i årlige indkøb på føderalt niveau skal fremover møde et mål om ikke at tilføre CO2 til atmosfæren i 2050. 

Det gælder også for den føderale regerings 300.000 bygninger og 600.000 biler og lastbiler, skriver New York Times

Bidens udspil sender godt signal til virksomhederne

Det er umiddelbart godt nyt for danske virksomheder, hvor blandt andre Rockwool og Danfoss kan tilbyde løsninger inden for energieffektive bygninger. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen