Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Bustrup: “Flere virksomheder bør eksportere til USA”

Kun 3.000 danske virksomheder har fundet vej til vores største eksportmarked, USA. Det er langt under niveauet for det næststørste marked.  

Blot 3.000 virksomheder er ansvarlige for eksporten til USA, som i 2020 var på 168 mia. kr. 

Det kan vi gøre bedre, så flere virksomheder prøver kræfter med det amerikanske marked. for mulighederne er store, lød opfordringen fra Thomas Bustrup, viceadm. direktør i Dansk Industri (DI) med ansvar for internationale forhold (foto).

“Tallene viser, at det især er store spillere inden for farma, som dominerer en tredjedel af eksporten til USA. Det efterlader en fornemmelse af, at vi bør kunne gøre mere,” sagde han ved Danish Export Associations eksportkonference i Horsens torsdag, da Kongressen.com fangede ham efter hans oplæg. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen