Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Chr. Hansen fordobler produktionen i USA

Et milliardopkøb bidrager til, at Chr. Hansen fordobler produktions-kapaciteten på det amerikanske marked.

Et milliardopkøb bidrager til, at Chr. Hansen fordobler produktions-kapaciteten på det amerikanske marked.

30 pct. af C25-selskabet Chr. Hansens omsætning kommer fra det amerikanske marked, og vækstpotentialet er stort, vurderer ingredienskoncernens chef for marketing og forretningsudvikling i Food Cultures & Enzymes-divisionen i Nordamerika, Julien Biolley. 

Noget af væksten har Chr. Hansen købt sig til i sommeren 2020, hvor den amerikanske probiotika-virksomhed UAS Labs og dens 240 ansatte på tre lokationer blev opkøbt for cirka 3,5 mia. kr. 

“Det er spændende at være i Nordamerika lige nu af flere årsager,” fortæller Julien Biolley over en Zoom-forbindelse og tilføjer: 

“Opkøbet af UAS Labs gør os til den største leverandør af probiotika i verden.”

Udvider produktionsfaciliteter i Wisconsin

Mens antibiotika, som slår både gode og dårlige bakterier ihjel, er probiotika gode mælkesyrebakterier, som er med til at sikre en gunstig bakteriebalance i tarmsystemet. kan indvirke positivt på immunforsvaret.

“Vi udvider også vores produktionsfaciliteter i Milwaukee, Wisconsin, hvor vi har vores hovedkvarter. Så vi fordobler produktionskapaciteten i det kommende år, og det skyldes, at vi ser så mange spændende muligheder på det amerikanske marked,” siger Julien Biolley. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen