Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Dansk producent fordoblede sit Amazon-salg i USA i 2020

For danske Real Coffee har det været en succes at eksportere via Amazon i USA, men CEO erkender, at det er blevet sværere at lykkes på platformen i dag. 

Amazon har været en effektiv murbrækker på det amerikanske marked for den danske producent af økologiske, fairtrade Nespresso-kapsler.

Det fortæller Lars Mansfeld-Giese, CEO for Real Coffee. 

USA er virksomhedens største marked med en andel på cirka 25 pct. af den samlede omsætning, der også fordeler sig på markeder som Chile, England og Skandinavien. 

“Amazon har haft en kæmpe betydning for vores virksomhed. Det betyder, at jeg kan sidde på vores kontor i Holte og styre slagets gang på vores forskellige markeder,” siger Lars Mansfeld-Giese. 

Corona-boom i 2020
I 2020 blev salget til USA tilmed fordoblet.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen