Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Danske eksportfremstød i USA risikerer udsættelse

Længe ventede erhvervsdelegationer til USA kan blive udsat på grund af Deltavariantens spredning. 

Oktober skulle have været lig med flere ambitiøse eksportfremstød for danske virksomheder i USA. Det sår de amerikanske myndigheders strikse rejserestriktioner dog tvivl om. For trods fuld vaccination og lave danske smittetal, er den amerikanske grænsebom fortsat lukket for langt de fleste lande inklusiv Schengen-landene. 

Det kan få betydning for blandt andre WEAR, der er en brancheforening modevirksomheder, som har planlagt et eksportfremstød i New York i begyndelsen af oktober i samarbejde med Generalkonsultatet. 

Og det ærgrer ikke overraskende WEAR's direktør Nikolai Klausen (foto). 

“Vi ville med fremstødet i oktober være en af de første nationer, som afvikler noget i USA.  Det vil give mere opmærksomhed end ellers, og det giver danske modevirksomheder en fordel. Vi havde ikke forestillet os, at der på dette tidspunkt fortsat ville være så store indrejserestriktioner,” siger han om fremstødet, der skulle have markeret slutningen på coronarestriktionerne. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen