Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Her er de tre bedste amerikanske serier fra 2022”

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Foto: Hulu.

Antallet af amerikanske serieudgivelser på et år er aldrig i underskud. Men graden af kvalitet og kant kan til gengæld være det. Derfor har Kongressen.com bedt film- og serieanmelder Ann Lind Andersen om at strikke en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022 sammen. Måske kan den inspirere til lidt julehygge i sofaen foran fjernsynet, inden året helt går på hæld.

3. The Dropout af Elizabeth Meriwether  

”Det er en miniserie om Elizabeth Holmes, og den repræsentere...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Sidste afsnit af serien "1923" har lige haft dansk premiere, og ifølge Ann Lind Andersen rangerer serien højt i Yellowstone-universet.

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Sæson fem af den amerikanske hitserie Yellowstone er i fuld gang. Kongressen.com gransker dens store popularitet i samarbejde med film- og serieanmelder Ann Lind...

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Copyright © 2021 Kongressen