Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Her er de tre bedste amerikanske plader i 2022 – og de er lange”

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Antallet af amerikanske musikudgivelser på et år er aldrig i underskud. Men graden af kvalitet og kant kan til gengæld være det. Derfor har Kongressen.com bedt musikanmelder Ole Rosenstand Svidt fra musikmagasinet Gaffa om at strikke en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022 sammen. Måske kan den inspirere til lidt godt til ørerne, inden året helt går på hæld.

3. Dragon New Warm Mountain I Believe in You af Big Thief

”Det er et indie-rockband, som har lavet ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Copyright © 2021 Kongressen