Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Ambassadør Leventhal: “Danmark skal op på to procent til forsvaret før 2033”

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Uddannelse og ikke mindst forskningsverden er vigtige emner for den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal. Torsdag var han derfor på besøg hos Syddansk Universitet i Odense, hvor han stillede sig til rådighed for de studerende fra Amerikanske Studiers spørgsmål. I den forbindelse fangede Kongressen.com ambassadøren til en snak om de fem måneder, han indtil videre har haft i Danmark, samt hvad han vil have fokus på i de resterende to år af sin embedsperiode. Særligt den danske sikkerh...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Copyright © 2021 Kongressen