Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Per Frimann: ”Jeg glæder mig virkelig til at se USA til VM”

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

VM i Qatar er første gang siden 2014, at USA er kvalificeret til et verdensmesterskab i fodbold. Samtidig er det slutrundens yngste hold, amerikanerne stiller med. Hvad er det for et hold, vi kan forvente at se, og hvor langt kan de amerikanske ynglinge bære det? Per Frimann, mangeårig fodboldekspert og kommentator på TV3 Sport samt tidligere fodboldspiller i både ind- og udland med 17 A-landsholdskampe på CV’et, giver her sit besyv med.

Per Frimann, hvad er det for et amerikansk landshold, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Copyright © 2021 Kongressen