Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Avancement fra gruppespil er vigtig læring for USA

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

For første gang siden 1998 krydsede USA og Iran i går aftes dansk tid klinger om avancement fra VM i Qatars gruppe B. Allerede før kampstart var der lagt i kakkelovnen til noget af et brag mellem de to ideologiske ærkerivaler. Det iranske fodboldforbund havde nemlig klaget til FIFA, efter det amerikanske fodboldforbund havde reklameret for opgøret på sociale medier ved at fjerne den islamiske republiks emblem i det iranske flag som et tegn på støtte til de iranske kvinder, der i disse dage kæmp...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Copyright © 2021 Kongressen