Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Maileg: “Atlantas placering har givet pote for os”

Den danske legetøjsproducent Maileg har efter 12 år på det amerikanske marked for alvor fået sparket gang i eksporten. Det har været en længere og besværlig proces, men særligt én ting er vigtigt for succes.   

Atlanta er en af de hurtigst voksende byer i USA. Coca Cola, CNN og UPS er bare nogle af de store virksomheder, som holder til i Georgias hovedstad. Men det er ikke kun amerikanske giganter, der vælger at etablere sig i storbyen. Også danske virksomheder har fået øjnene op for Atlantas potentiale.

Legetøjsproducenten Maileg startede sit amerikanske eventyr i 2009 med etableringen af et lager i netop Atlanta. Det viste sig med tiden at være et godt valg. Det fortæller direktør Erik Mailil (foto): 

”Vi valgte Atlanta, fordi det danske konsulat på dét tidspunkt lå placeret i byen. Men det viste sig senere hen, at byens geografiske placering gav pote for os”, siger han og tilføjer: 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen