Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

”Det bliver lettere at lede en virksomhed, hvis man må stille krav”

Marianne Kirkegaard er CEO i USA og mener, at danske virksomheder kan lære meget af amerikanerne, når det gælder ledelse.

Marianne Kirkegaard er CEO i USA og mener, at danske virksomheder kan lære meget af amerikanerne, når det gælder ledelse.

I 2016 fik danske Marianne Kirkegaard tilbudt en stilling, som var svær at sige nej til. Hun blev nemlig tilbudt jobbet som CEO for CSM Bakery, en international koncern med mere end 8.000 ansatte på verdensplan:

“Det var en kæmpe udfordring, men jeg følte mig klar, for det var en unik mulighed, som jeg ikke ville gå glip af. Så jeg takkede pænt ja,” siger hun i et interview med Kongressen Business.

Amerikansk ledelseskultur

Da Marianne Kirkegaard i 2016 blev udnævnt CEO, flyttede hun til Atlanta i Georgia med sin familie. Her stod hun over for en kæmpe opgave med at få CSM Bakery tilbage på sporet efter flere års økonomiske problemer:

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen