Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

DI i USA: Forkert skridt at Biden pålægger virksomheder vaccinekrav

Torsdagens nye vacccine-krav fra Biden-administrationen, som står til at ramme virksomheder med 100 medarbejdere eller derover, strider imod et grundlæggende princip, mener Louis Funder, chef for DI i USA.

Biden-administrationens krav om, at virksomheder med over 100 medarbejdere sikrer, at de er vaccineret eller testes ugentligt, falder ikke i god jord hos Louis Funder, chef for DI i USA.

"Det er et voldsomt skridt i kampen mod Delta-varianten, som Biden nu tager," siger Louis Funder i et skriftligt svar med henvisning til præsidentens udtalelser om indgrebet, som anlægger en hård tone mod de uvaccinerede.

"Skridtet skal selvfølgelig ses i lyset af mere end 160.000 nye daglige COVID-smittede, stigende dødstal, pres på hospitalsindlæggelserne og samtidig nogle vaccinationsrater som halter bagefter," lyder det fra Louis Funder, som afventer udmøntningen af det konkrete forslag.

Som det ser ud nu, er han stærkt kritisk over for retningen.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen