Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

DI i USA: Forkert skridt at Biden pålægger virksomheder vaccinekrav

Torsdagens nye vacccine-krav fra Biden-administrationen, som står til at ramme virksomheder med 100 medarbejdere eller derover, strider imod et grundlæggende princip, mener Louis Funder, chef for DI i USA.

Biden-administrationens krav om, at virksomheder med over 100 medarbejdere sikrer, at de er vaccineret eller testes ugentligt, falder ikke i god jord hos Louis Funder, chef for DI i USA.

"Det er et voldsomt skridt i kampen mod Delta-varianten, som Biden nu tager," siger Louis Funder i et skriftligt svar med henvisning til præsidentens udtalelser om indgrebet, som anlægger en hård tone mod de uvaccinerede.

"Skridtet skal selvfølgelig ses i lyset af mere end 160.000 nye daglige COVID-smittede, stigende dødstal, pres på hospitalsindlæggelserne og samtidig nogle vaccinationsrater som halter bagefter," lyder det fra Louis Funder, som afventer udmøntningen af det konkrete forslag.

Som det ser ud nu, er han stærkt kritisk over for retningen.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen