Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Diversitetsagendaen er umulig ikke at forholde sig til”

Som ny i USA med egen virksomhed, har Søren Friis Larsen observeret adskillige forskelle på at drive forretning i USA versus i Danmark, hvor han kommer med erfaring fra bl.a. Deloitte og Dansk Erhverv.

Alle de store emner som politik, religion og sociale problemer er både mere polariserede og mere tilstedeværende i den almindelige amerikaners liv end i danskeres.

"Og så er der spørgsmålet om hudfarve. Det fylder helt anderledes herovre end i vores langt mindre og mere homogene samfund. Set med erhvervslivsbriller, så er hele diversitetsagendaen er enormt present og umulig ikke at forholde sig til.” 

Det siger Søren Friis Larsen (foto), som er stifter og direktør for rådgivningsvirksomheden MindCream i serien ‘USA-stafetten’ på Kongressen Business. Her lærer vi danskere, som bor og arbejder i USA bedre at kende, finder ud af hvad der optager dem professionelt, og hvad de har lært – også som mennesker – af oplevelsen.

Læs også første første interview i serien med Martine Gram Barbry, handelschef på Generalkonsulatet i New York.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen