Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Dom i USA’s Højesteret banede vejen for dansk milliardsucces

Dansk virksomhed står først i køen, når sportsbetting-markedet i USA på op mod 50 mia. kr. i 2025 bliver en realitet. Det er konsekvensen af at en lov mod online-gambling blev kendt forfatningsstridig i USA tilbage i 2018.

Klokken ti om aftenen 3. maj i år, var der stadig lys i vinduerne i en af de fredede bygninger på Toldbodgade i indre København. Her har Danmarks seneste digitale eksportsucces, sportsbetting mediegruppen Better Collective, hovedkvarter.

I mødelokalet med de skrå vægge og tykke loftsbjælker var selskabets to stiftere samlet for at møde deres 100 nye ansatte i et timelangt videomøde over storskærmen for enden af det lange mødebord. De befandt sig nemlig på den anden side af Atlanten i virksomheden Action Network, som netop var blevet opkøbt af de to danskere for en pris på 240 mio. dollar, eller cirka 1,4 mia. kr. Dermed er Better Collective ikke kun markedsledende i Europa, men også i USA.  

“Efter det tog vi lige en bajer og pustede ud,” siger 38-årige Jesper Søgaard og tilføjer: 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen