Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

E-eksport løfter danske virksomheders indtjening markant

Eksportbarriererne til USA bliver mindre, når man blandt andet bruger online markedspladser som Amazon. Men det gør alt for få danske virksomheder. 

Op til tre gange højere indtjening per medarbejder. Det er bundlinjen for virksomheder, der både er stærke digitalt og eksporterer traditionelt samt via webshops, sammenlignet med virksomheder, der ikke kan prale af det. 

En virksomhed, der både har e-handel, traditional eksport og e-eksport, har nemlig en medianindtjening per ansat, der er 171 pct. højere end for en virksomhed, der ikke har nogen af delene. 

Det viser nye tal fra brancheforeningen DI Handel, som har gennemgået regnskabsdata fra lidt over 4.000 danske virksomheder inden for fremstilling, engros- og detailhandel. 

E-eksport til USA har givet kraftigt løft i indtjeningen
Spørger man to danske virksomheder med e-eksport til USA, er der noget om snakken. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen