Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Effektive Cardin takker af

Demokraten Ben Cardin fra Maryland genopstiller ikke til Senatsvalget næste år. Dermed siger en erfaren og effektiv politiker farvel til Capitol Hill.

Flickr

Maryland er en af de mest demokratiske stater i USA, i hvert fald hvis man kigger på statens valg af senatorer. Siden 1987 har statens to senatspladser nemlig tilhørt Det Demokratiske Parti.

Samtidig viser historien, at man ikke skal være bekymret for at miste sin plads, når man først er blevet valg som senator. For eksempel sad demokraten Paul Sarbanes i Senatet i 40 år, inden han i 2007 ble erstattet af Ben Cardin, som stadig repræsenterer Maryland i dag.

Men fra næste år siger Ben Car...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Marylands ledige senatssæde er guf for statens demokratiske politikere.

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Politisk analyse

Mason-Dixon linjen er ikke kun en gammel historisk linje. Den symboliserer både USA's splittelse og blanding med Maryland som kerneeksempel.

Copyright © 2021 Kongressen