Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Staten, hvis gamle linje stadig spøger politisk

Mason-Dixon linjen er ikke kun en gammel historisk linje. Den symboliserer både USA’s splittelse og blanding med Maryland som kerneeksempel.

Mason-Dixon linjen er ikke kun en gammel historisk linje. Den symboliserer både USA's splittelse og blanding med Maryland som kerneeksempel.

Kører man fra New York City til Washington DC, lyder skrønen, at man aldrig må standse i Maryland. Delstaten har også symbolsk en by ved navn ‘Boring,’ der bidrager til narrativet om Maryland. Men Maryland har mere end blot en gennemkørende motorvej og en kedelig by. Delstaten har blandt andet kælenavnet ‘The Old Line State,’ som Kongressen.com i dag dykker ned i for at belyse den sidste stat på vores kort.

Fra Old Line til Mason Dixon

Ifølge nogle historikere, gav George Washington navne...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Marylands ledige senatssæde er guf for statens demokratiske politikere.

Politisk analyse

Demokraten Ben Cardin fra Maryland genopstiller ikke til Senatsvalget næste år. Dermed siger en erfaren og effektiv politiker farvel til Capitol Hill.

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen