Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Har Demokraterne fundet fremtidens mand i form af Wes Moore?

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Onsdag sidste uge var en historisk dag for delstaten Maryland. Wes Moore, demokrat og politisk parvenu, blev nemlig taget i ed som delstatens første sorte guvernør (og i øvrigt som USA's blot tredje sorte guvernør nogensinde).

"Den her rejse har aldrig handlet om at skabe historie. Den handler om at marchere fremad," lød det fra den nytiltrådte guvernør i sin indsættelsestale med hånden solidt plantet på en bibel, der har tilhørt den berømte abolitionist, Frederick Douglass.

"I dag er ik...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

Tidligere præsident Barack Obama advarede onsdag i Arizona om, at hvis valgbenægtere, der stiller op, vinder, kan "demokratiet, som vi kender det", dø.

Interview

Det eneste logiske for begge parter ville være, at USA ophævede sin årtier lange embargo mod Cuba. Men reelt blokerer indenrigspolitiske hensyn hos begge...

Politisk analyse

Mason-Dixon linjen er ikke kun en gammel historisk linje. Den symboliserer både USA's splittelse og blanding med Maryland som kerneeksempel.

Copyright © 2021 Kongressen