Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Obamas talegaver kan få Demokraterne til stemmeurnerne

Tidligere præsident Barack Obama advarede onsdag i Arizona om, at hvis valgbenægtere, der stiller op, vinder, kan “demokratiet, som vi kender det”, dø.

Tidligere præsident Barack Obama advarede onsdag i Arizona om, at hvis valgbenægtere, der stiller op, vinder, kan "demokratiet, som vi kender det", dø.

Af Jesper Vogelius

"Hvis du har valgbenægtere, der sidder på posten som din guvernør, som din senator, som din udenrigsminister, som din justitsminister, så vil demokratiet, som vi kender det, muligvis ikke overleve i Arizona," sagde Obama ved et møde i Phoenix.

"Det er ikke en overdrivelse. Det er et faktum,” slog han fast.

Obamas bemærkninger kom, mens Demokraterne i øjeblikket kæmper for at besejre Kari Lake, der er på stemmesedlen i Arizona til guvernørvalget næste uge. Hun er tidl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Politisk analyse

Det forventes at han stiller op til præsidentvalget i 2024. Men hvad står Ron DeSantis egentlig for politisk?

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Copyright © 2021 Kongressen