Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Maryland bliver Demokraternes politiske kampplads

Marylands ledige senatssæde er guf for statens demokratiske politikere.

Wikimedia Commons / Pixabay

For nylig kom det frem, at Marylands ene senator, Ben Cardin, ikke genopstiller ved Senatsvalget næste år. Cardin har siddet på posten siden 2007, og derfor bliver der kamp til stregen om Marylands ene senatssæde.

Selvom senatspladsen officielt giver muligheden for, at enten demokraterne eller republikanerne kan vinde pladsen, så tyder meget på, at kampen om pladsen bliver en intern kamp mellem Marylands demokratiske kandidater. Republikanerne har nemlig ikke haft senator fra Maryland siden...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Demokraten Ben Cardin fra Maryland genopstiller ikke til Senatsvalget næste år. Dermed siger en erfaren og effektiv politiker farvel til Capitol Hill.

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Politisk analyse

Mason-Dixon linjen er ikke kun en gammel historisk linje. Den symboliserer både USA's splittelse og blanding med Maryland som kerneeksempel.

Copyright © 2021 Kongressen