Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Eksperternes forudsigelser om dansk eksport til USA i 2022

Der kommer bedre muligheder for at handle på tværs af Atlanten i 2022, lyder en af forudsigelserne for dansk eksport til USA i år.

Thomas Bustrup, viceadm. direktør i Dansk Industri (DI) med ansvar for internationale forhold, har høje forhåbninger til eksporten i 2022.

Selvom 2021 på mange måder var et udfordrende år på alle måder, men også for dansk eksport til USA, var der også mange lyspunkter. 

2022 står dog til at blive endnu bedre, hvis man spørger nogle af de eksperter, vi har hevet fat for at give dig et bud på, hvad det nye år bringer. 

“Endnu et fantastisk år for danske virksomheder i USA”

Thomas Bustrup, viceadm. direktør i Dansk Industri (DI) med ansvar for internationale forhold:

“2022 bliver endnu et fantastisk år for danske virksomheder i USA. Eksporten er stigende, og flere danske virksomheder etablerer sig over there. Corona og inflationstal spøger godt nok fortsat, men vores forventning er, at økonomien fortsætter sin fremgang godt hjulpet af forbedrede jobtal og stigende efterspørgsel.”

“Det transatlantiske samarbejde har allerede fået det bedre under Biden, og med etableringen af det såkaldte Trade and Technology Council, kommer EU og USA forhåbentlig til at kunne levere en række konkrete forbedringer i virksomhedernes muligheder for at handle på tværs af Atlanten.”

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland bliver afgørende for at Bidens andet år som præsident bliver bedre end det første.

Copyright © 2021 Kongressen