Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Erhvervshus tiltrækker dansk direktørprofil fra Silicon Valley

Danske virksomheder skal være bedre til at tænke stort, når det gælder eksport til bl.a. USA, siger ny adm. direktør for Erhvervshus Hovedstaden. 

Der er langt fra Silicon Valley til Symbion på ydre Østerbro, men Katrine Paaby Joensen har endnu ikke nået at savne Californien, da Kongressen Business møder hende til et interview ovenpå sommerferien. 

1. juni skiftede hun titel fra generalkonsul og CEO for Innovation Centre Denmark i Silicon Valley til adm. direktør i Erhvervshus Hovedstaden. Her skal hun stå i spidsen for 90+ medarbejdere, der hjælper små- og mellemstore virksomheder med deres forretningsudvikling. Og den har ikke sjældent fokus på eksport til USA. 

“USA er et af vores fokusmarkeder, og vi bliver målt på, om vi kan bidrage til at øge eksporten. Derfor ser vi på, om vi kan lave flere målrettede tiltag. Det kræver sit at tage turen over Atlanten, så man skal være meget obs på, om man har musklerne til det. Det kan vi også hjælpe med at afklare,” siger Katrine Paaby Joensen.  

Fokus på USA i 2022
De nye tiltag har blandt andet fokus på e-handel. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen