Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Fitness-iværksætter: “USA er et must-win marked for os”

29-årige Bertram Thorslund skal med 387 mio. kr. i ryggen ekspandere sin platform målrettet personlige trænere til USA og hyre i alt 1.400 nye medarbejdere. 

Der er intet usædvanligt ved kontorlandskaberne med rækker af skriveborde og computere som paddehatte, der er opdelt af glasvægge.

Men skaren af headset-beklædte yngre mænd og kvinder, som bevæger sig rundt imellem dem, ligner nogle, der bruger lige så meget tid foran en træningsmaskine som et hæve-sænke-bord. 

"Vi har nok Danmarks mest fitte finans-team. Så der er mange skjorter, som strammer de rigtige steder," siger Bertram Thorslund (foto) med et grin. 

Den beskrivelse passer også på den 29-årige medstifter af Lenus selv. Hans personlige interesse for træning gav ham ideen til platformen. Den hjælper personlige trænere med at skalere deres forretning ved at lette administrationen samt udviklingen af personaliserede kost- og træningsprogrammer til deres kunder. 

Kan man klare sig i USA, kan man klare sig globalt
For kun fem år siden blev ideen til en forretning, som Bertram Thorslund satte i søen med sine medstiftere Christian Høeg og Kristoffer Dorph. I juni rejste de 387 mio. kr. fra kapitalfonden EQT Ventures, og Lenus blev værdisat til tre mia. kr. 

Nu er planen at øge antallet af medarbejder med 1.400 over de næste to år og at ekspandere til USA samt et eller to nye europæiske markeder i det kommende år. Pt har Lenus 225 ansatte fordelt på kontorer i København, Aarhus, London, Berlin, Hamburg og Stockholm. 

"USA er et must-win marked for os. Hvis man viser traction der, beviser det, at ens forretningsidé fungerer på et af de største markeder globalt. Derudover er USA et af de markeder i den vestlige verden, hvor det problem vi gerne vil løse er størst. Det gælder at knække kurven for livsstilssygdomme, der kan få fatale følger, som fx overvægt,” siger Bertram Thorslund. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen